Classic Car 2 Rent

Wie zijn wij?

Albert van den Hoek en Hans Veldman zijn zwagers, beide met een bijzondere belangstelling voor klassieke auto’s. Albert van den Hoek knapte enkele jaren terug al eens een VW-kever op: van wrak tot een hoogwaardige restauratie, verkeert in concoursstaat. Hans Veldman was al langer op zoek naar een mooie MG TD, maar had de stap nog nooit gezet.

Samen kwamen zij op het idee om een bedrijf op te zetten wat zich bezig houdt met de verhuur van klassieke auto’s. Om tafel, als een echt familiebedrijf met echtgenoten en kinderen werden de plannen uitgewerkt en op 1 juni 2015 was het zover. Classic Car 2 Rent was van start. Met vier auto’s voor de verhuur en een vijfde als restauratieobject, klaar in het voorjaar van 2016. In de samenwerking vullen zij elkaar perfect aan. Albert van den Hoek vanuit de technische hoek, als bedrijfsleider bij een autoschadebedrijf en Hans Veldman vanuit de bedrijfskundige hoek. Haast alle disciplines in huis om de start grotendeels zelf te kunnen maken.

Classic Car 2 Rent verhuurt klassiek auto’s uit de jaren ’50 en ’60. Een aantal cabrio’s, maar niet uitsluitend. Toeren, weekendje weg of een bijzondere vakantie: rijden met de wind door je haar, altijd binnen door, langs leuke attracties en bezienswaardigheden.